Erbjudande Från

Ställplatser för husbil på Västkusten

Om du reser med husbil är våra anläggningar utmärkta stop längs med vägen. Oavsett om du är på resande fot och vill göra en säker övernattning eller vill ligga still några dagar.

På Västkusten erbjuder våra anläggningar olika möjligheter, en lummig plats vid sjökanten, en "ställplats" nära city, Quickstop vid genomresa, Super comfortplats vid havet eller en speciellt utformad husbilsplats. Vi vågar lova att det på våra anläggningar finns något för alla.

Här har vi samlat våra anläggningar på Västkusten som har särskilda husbilsplatser och/eller med särskild prissättning:

Campingplatser med särskilda husbilsplatser

Quickstop: Erbjuds på ett flertal ställen och det innebär att du bor till ett reducerat pris om du checkar in efter kl. 21.00 och avreser före kl. 9.00. Ett perfekt val för dig som är på resa och vill göra ett snabbt och säkert stop över natten.

 

Husbilsplatser: Många av våra anläggningar har under de senaste åren gjort i ordning speciellt utformade husbilsplatser med elanslutning, förstärkt mark samt på många platser även vatten och avlopp.

Ställplatser: Några av våra anläggningar erbjuder Ställplatser, vilket är ett avsatt område för uppställning/övernattning med husbil under kortare tid. På ställplatsen finns tillgång till tömning och påfyllning av vatten. Tillgänglighet dygnet runt. Du har därmed inte alltid fri tillgång till campingplatsens servicehus, diskplatser och aktiviteter m.m.

 

Tömningsstation: I stort sett samtliga anläggninar på Västkusten erbjuder tömningsstation för husbilsgäster, här kan du på ett enkelt sätt tömma din fasta tank samt fylla på vatten.

Tipsa en vän