Erbjudande Från

Nordic Camping Strömstad

Campingplatsens webbplats | Telefon: 0526-611 21

Varmt välkommen till Nordic Camping Strömstad

Nordic Camping Strömstad som är en lugn camping där du njuter av semestern fullt ut. Här bor du med din husvagn, husbil eller tält i ett lugnt naturskönt område. Vid förbokning av campingtomt gäller ett minimum på två nätter.

På campingen finns 150 campingtomter och 57 stugor.

Fräscha hygienutrymmen

Servicehuset är byggt år 2013 vilket innebär att du här erbjuds nya fräscha hygienutrymmen, handikapptoalett, tvättrum och kök. I butiken finns det mesta; nybakta bullar och frallor och de där sakerna som är så lätt att glömma hemma – tandborste, tältpinnar med mera. I receptionen hjälper personalen gärna till med allt från var du kan äta en god middag till var du hittar den bästa badstranden i området.

Strömstad Centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger året om ligger endast 900 meter från anläggningen.

Välkommen!

Stugor

Tvåbäddstuga med wc/dusch- Nyhet!
Som hotellrum fast i stuga. I dessa stugor har ni wc och dusch, en kökshörna med kylskåp, micro, tekokare, varmt & kallt vatten, samt servis. Det är även dubbelsäng, bord med två fåtöljer, skrivbord och tv i stugan. Utanför stugan hittar ni en härlig altan med bord och stolar. Stugnummer 60-65, samt 80-91.

Tvåbäddsstuga
En enkel charmig övernattningsstuga med en säng på var sida och ett litet bord i mitten. Ström finns i stugan. Ett utebord med 2 stolar finns utanför stugan. Stugnummer 1-19.

Tvåbäddsstuga med egen altan
En enkel övernattningsstuga med en säng på var sida och ett litet bord i mitten. Ström finns i stugan. Ett utebord med 2 stolar finns på altanen med fantastisk utsikt. Stugnummer 30-42.

4-bäddsstuga
En enkel övernattningsstuga med två våningssängar, bord, stolar och ett kylskåp. Ström finns i stugan. Vatten finns inte i stugan men i närheten. Ett utebord med stolar finns på altanen. Stugnummer 50-59.

6-bäddsstugan (endast 1 stuga på området)
En enkel övernattningsstuga med två familjesängar* bord, stolar och ett kylskåp. Ström finns i stugan. Ett utebord med stolar finns på altanen.

*Familjesäng = våningssäng med dubbelbädd nere och enkelbädd uppe. Stugnummer 6-b

Övrig information
Toalett, dusch och kök finns i servicehuset.
Dusch och wifi ingår i priset

Alla stugor är inte vinterisolerade.

I köket finns det spis, ugn, mikrovågsugn och sittplatser. Köket är inte utrustat med köksredskap då detta får tas med själv. Alla stugorna har täcke, kudde och madrass till varje bädd, sängkläder får tas med själv eller hyras i receptionen.

Stugor på Nordic Camping Strömstad

  Våra stugor

  Våra nya stugor är som ett hotellrum fast i stuga. I dessa stugor har ni wc och dusch, en kökshörna med kylskåp, micro, tekokare, varmt & kallt vatten, samt servis. Det är även dubbelsäng, bord med två fåtöljer, skrivbord och tv i stugan. Utanför stugan hittar ni en härlig altan med bord och stolar

  • Lugn och ro
  • Gratis wifi
  • Stadsnära
  • Solnedgång
  • Trädgårdsmöbler
  • Sova gott

  Faciliteter

  • Anpassat för rörelsehindrade

  • Skötrum för spädbarn

  • Kreditkort accepteras

  • Strand och bad

  • Servicebutik

  • Wifi / Trådlöst internet

  Övrigt » Aktiviteter »

  Öppettider

  Öppet

  2018-01-01 - 2018-12-31

  Öppet fullservice

  2018-06-11 - 2018-08-19 08:00 - 22:00

  Boende

  • Husbil

  • Husvagn

  • Stuga

  • Tält

  • Antal tomter 150

  • Antal stugor 57

  • Säsongstomter 0

  Priskommentar: Förbokningar av våra campingtomter är min 2 nätter. Du kan bara boka online året om. Mer information och priser hittar du på vår hemsida. https://www.nordiccamping.se/vara-anlaggningar/nordic-camping-stromstad/

  Boka nu

  Husvagn, husbil eller tält

  På Nordic Camping Strömstad kan du campa med din husbil, husvagn eller tält i en vacker miljö och med fantastisk utsikt.

  Servicehuset stod klart år 2013 så här finns nya fräscha hygienutrymmen, handikapptoalett, tvättrum och kök. I butiken finns det mesta. Allt från nybakade bullar och frallor till där sakerna som är så lätt att glömma hemma, som tandborsten eller tältpinnarna. I receptionen hjälper gärna personalen till med det mesta, allt mellan var du kan äta en god middag eller hitta den bästa badstranden i området.

  Från

  220 SEK

  /natt
  Stugor

  Missa inte Nordic Camping Strömstads fina men enklare stugor som alla ligger i vacker miljö och med fantastisk utsikt.

  Alla stugorna har täcke, kudde och madrass till varje bädd, sängkläder får tas med själv eller engångsset kan även köpas i receptionen.

  I det gemensamma köket i servicehuset finns det spis, ugn, mikrovågsugn och sittplatser. Köket är inte utrustat med köksredskap då detta får tas med själv.

  Tillträde till stugor sker från kl 15.00 till receptionens stängningstid.
  Stugan skall vara utrymd och städad innan kl 12.00 på avresedagen.

  Stugorna är inte vinterisolerade.

  Från

  400 SEK

  /natt

  Boka nu
  Kontakt

  Nordic Camping Strömstad
  Uddevallavägen, 452 31 Strömstad

  Telefon: 0526-611 21
  Fax:

  Platsnr: O6
  Område: Bohuslän

  Campingplatsens webbplats

  Skicka e-post
  Prislista

   
  Tipsa en vän